流行

因为很多人要觉得自己很有深度很有气概,所以他们都很喜欢听寻死的故事。

所以很多人唱流行歌,都要问天,求神拜佛,来生,生不如死。

当他们唱被爱伤透了心的时候,其实正在幻想有个女人可以睡觉。

但我们要说的文雅一点,希望有个女朋友,长得要漂亮一点。

而我们不能不说,那些唱歌红了的人,也许不知道是不是在伤别人的心。

当人们自以为很懂爱情的时候,它就是声色的诱惑了。

这个世界是有感情的,仅此而已。不过不是诗人所受的诱惑也不是作家杜撰的纠缠自然也不是当今的灯红酒绿。

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s